Vallgatan 2 Kungsbacka

Vallgatan 2, Kungsbacka

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Vallgatan 2

Måndag–Fredag 10.00–18.00

info@vallgatan2.se facebook Instagram
Behandling Pris
Klippning
Klippning 560kr
Klippning ink. skäggtrim 670kr
Miniklipp (lugg, maskin m.m.) 150kr
Skäggtrimning 350kr
Klippning och färgning
Botten (max 6cm) 1400kr
Halvlångt 1550kr
Långt 1700kr
Färgtillägg 150kr
Klippning och teknisk färg
Utväxt/hjässa 1500kr
Folieslingor hela håret 1850kr
Balayage från 2250kr
(Frihandslingor, Olaplex och nyansering)
Avfärgning från 850kr
Olaplex
Tillval vid färgbehandling från 250kr
Fristående behandling:
Korthår 500kr
Mellanlångthår 650kr
Långthår 800kr
Se vår kompletta prislista här

Din kompletta salong i Kungsbacka

WiiLa är en hud och hårvårdssalong som väljer att sätta kunden i fokus. Vi ger personlig service och erbjuder en trevlig och avslappnad atmosfär där man kan koppla av. Vi utför behandlingar och säljer hud/hårvårdsprodukter som täcker de flesta kunders behov och efterfrågan.

stylebyS-logo
Här på WiiLa hittar ni även frisören Sabina Selin, StyleByS. En meriterad och skicklig frisör som redan under sin utbildning visade sin talang genom att vinna skol-SM 2005. Sedan dess har hon förfinat sina kunskaper med åtskilliga utbildningar och nu dessutom som makeup-artist vilket ger en perfekt kombination för t.ex brud, bal eller fotosession. Se mer av Sabinas arbeten på hennes hemsida.

Välkomen in till oss!

Annika frisör på Vallgatan 2
Annika
Frisör
Lotta frisör på Vallgatan 2
Lotta
Nagel/Hudterapeut

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Vallgatan 2

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.