Hair by Angels Kungsbacka

Kyrkogatan 15, Kungsbacka

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hair by Angels
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Tordag 8.00–20.00
Fredag 8.00–17.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Obs! Kvällstider endast vid bokning.

facebook Instagram

Första klass hårvård och barbering

Förstklassig hårvård och barberare i harmonisk och mysig miljö. I våra två frisörsalonger erbjuder vi moderna och traditionella behandlingar. Vi vill hjälpa dig att skapa en stil utifrån dina egna personliga egenskaper . Allting vi gör är skräddarsytt för just dig. Vi tar därför hänsyn till hårets eller skäggets kvalitet, din ansiktsform och även din livsstil. Vårt mål är att du ska lämna vår salong med ökad självkänsla och välbefinnande.

Du som kund är alltid i centrum när du är hos oss, och vi satsar helhjärtat på att du ska bli nöjd. Du är vår högsta prioritet. Slå dig ner i en av våra sköna stolar, välj fritt från vår kaffemeny och bli serverad en caffe latte, cappuccino eller espresso av våra frisörbaristor, och njut av din behandling hos oss.

Är du osäker på var du ska få din behandling? Fråga i receptionen eller titta på tavlan som hänger vid entrén på kyrkogatan 15. Vi har valt att låta våra duktiga medarbetare rotera mellan salongerna för att skapa en inspirerande och variationsrik arbetsmiljö.

Vi finns här för dig!

  • , Hair by Angels
  • , Hair by Angels
  • , Hair by Angels
  • , Hair by Angels
  • , Hair by Angels
Erica frisör på Hair by Angels
Erica
Frisör
Frida frisör på Hair by Angels
Frida
Frisör
Isabelle frisör på Hair by Angels
Isabelle
Frisör & Barberare
Bina frisör på Hair by Angels
Bina
Frisör & Barberare
Linn frisör på Hair by Angels
Linn
Trainee
Izabelle frisör på Hair by Angels
Izabelle
Frisör & Barberare
Sandra frisör på Hair by Angels
Sandra
Trainee Frisör & Barberare

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.