Moment Of Art Kungsbacka

Södra Torggatan 5, Kungsbacka

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Moment Of Art
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 9:00 – 18:00
Tisdag 9:00 – 19:00
Onsdag 9:00 – 20:00
Torsdag 9:00 – 19:00
Fredag 9:00 – 16:00
Lördag 9:00 – 14:00
Söndag Stängd

Lunchstängt mellan 13.00–14.00
Med reservation för ändringar av öppettider efter 18:00

info@momentofart.se Instagram

Välkomnande - Professionell - Närvarande

Vår ambition är att alltid fylla på med ny kunskap och att ge varje kund en behaglig stund hos oss med ett tryggt resultat. Vi är idag 7 personer som arbetar tillsammans.

En styrka för oss är att alltid blanda ny och erfaren personal. Vi arbetar regelbundet med att stärka vår grupp för det ger också en välkomnande miljö för dig som kund.

Vi vill att salongen har en välkomnande miljö med ”hemmakänsla”. Medan du gör en behandling bjuder vi på något varmt eller kallt med tillbehör efter säsong.

Vi finns här för dig! Fråga oss gärna massor av frågor! Vi kan hår!

Välkommen in till oss!

Carina frisör på Moment Of Art
Carina
Frisör
Linda frisör på Moment Of Art
Linda
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Moment Of Art

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.