Moment Of Art Kungsbacka

Södra Torggatan 5, Kungsbacka

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Moment Of Art
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Onsdag 9.00–18.00
Torsdag 9.00–20.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00

Lunchstängt mellan 13.00–14.00

info@momentofart.se
Instagram

Välkomnande - Professionell - Närvarande

Vår ambition är att alltid fylla på med ny kunskap och att ge varje kund en behaglig stund hos oss med ett tryggt resultat. Vi är idag 7 personer som arbetar tillsammans.

En styrka för oss är att alltid blanda ny och erfaren personal. Vi arbetar regelbundet med att stärka vår grupp för det ger också en välkomnande miljö för dig som kund.

Vi vill att salongen har en välkomnande miljö med ”hemmakänsla”. Medan du gör en behandling bjuder vi på något varmt eller kallt med tillbehör efter säsong. Någon gång är det hembakt, ibland är det en energishot eller en frukt. Te, kaffe eller cappucino väljer du.

Vi finns här för dig! Fråga oss gärna massor av frågor! Vi kan hår!

Välkommen in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.