Stor stämningsbild Moment Of Art

Välkommen att boka din tid hos oss
Moment Of Art Kungsbacka

Södra Torggatan 5
43430 Kungsbacka

Telefon: 0300-74320

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Onsdag 9.00–18.00
Torsdag 9.00–20.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00

Lunchstängt mellan 13.00–14.00

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här


info@momentofart.se

Vi finns också på:

Välkomnande - Professionell - Närvarande

Vår ambition är att alltid fylla på med ny kunskap och att ge varje kund en behaglig stund hos oss med ett tryggt resultat. Vi är idag 7 personer som arbetar tillsammans.

En styrka för oss är att alltid blanda ny och erfaren personal. Vi arbetar regelbundet med att stärka vår grupp för det ger också en välkomnande miljö för dig som kund.

Vi vill att salongen har en välkomnande miljö med ”hemmakänsla”. Medan du gör en behandling bjuder vi på något varmt eller kallt med tillbehör efter säsong. Någon gång är det hembakt, ibland är det en energishot eller en frukt. Te, kaffe eller cappucino väljer du.

Vi finns här för dig! Fråga oss gärna massor av frågor! Vi kan hår!

Välkommen in till oss!