Studio Epic Kungsbacka

Aranäs Allé, Kungsbacka

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Studio Epic

VÄLKOMMEN TILL STUDIO EPIC. DIN FRISÖR I KUNGSBACKA!

Frisörteamet på tio personer som verkligen brinner för vårt yrke. Vi jobbar ständigt med de senaste trenderna och teknikerna för att utvecklas och ligga i framkant inom hårvård.
Vi deltar i tävlingar, reklamjobb, photo shoots och olika stylingprojekt för att hålla vår kreativitet på topp. Även trendspaning och utbildningsdagar är viktiga ingredienser i den levande process som frisöryrket är.

Framför allt, och det vikigaste av allt, så älskar vi alla vårt jobb!
I vår härliga salong centralt i Kungsbacka erbjuder vi även makeup, styling och fransförlängning – och inte minst en stunds välförtjänt avkoppling.

Varmt välkommen in till oss!
Patricia & Elin med personal

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.