Stor stämningsbild Studio Epic

Välkommen att boka din tid hos oss
Studio Epic Kungsbacka

Aranäs Allé 1
43450 Kungsbacka

Telefon: 0300-19272

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Ett urval av våra priser

VÄLKOMMEN TILL STUDIO EPIC. DIN FRISÖR I KUNGSBACKA!

Frisörteamet på tio personer som verkligen brinner för vårt yrke. Vi jobbar ständigt med de senaste trenderna och teknikerna för att utvecklas och ligga i framkant inom hårvård.
Vi deltar i tävlingar, reklamjobb, photo shoots och olika stylingprojekt för att hålla vår kreativitet på topp. Även trendspaning och utbildningsdagar är viktiga ingredienser i den levande process som frisöryrket är.

Framför allt, och det vikigaste av allt, så älskar vi alla vårt jobb!
I vår härliga salong centralt i Kungsbacka erbjuder vi även makeup, styling och fransförlängning – och inte minst en stunds välförtjänt avkoppling.

Varmt välkommen in till oss!
Patricia & Elin med personal