Studio 38 Kalmar

Norra vägen 38, Kalmar

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Studio 38
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–17.00
Lördagar på förfrågan
vardagar lämnar vi 10% rabatt mellan 9.00–12.00

facebook
Instagram

Salongen där din personlighet och hårkvalité kommer i första hand

På Studio 38 arbetar både utbildade frisörer och traineelever som alla innehar frisörlicens. Det är ett glatt frisörgäng som verkligen brinner för sitt yrke och tar varje tillfälle att få ny kunskap och utbildas kontinuerligt.

Personalen på Studio 38 erbjuder alltid kunden det bästa. Alla på studio 38 är utbildade Hårologer och testar vid varje besök hur ditt hår mår. Hos oss får du alltid tips på hur du ska ta hand om ditt hår på bästa sätt. Du får också råd och tips på vilka hårprodukter som passar dig bäst.

Välkomna in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.