Studio 38 Kalmar

Norra vägen 38, Kalmar

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Studio 38
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–17.00
Lördagar på förfrågan
vardagar lämnar vi 10% rabatt mellan 9.00–12.00

facebook
Instagram

Salongen där din personlighet och hårkvalité kommer i första hand

På Studio 38 arbetar både utbildade frisörer och traineelever som alla innehar frisörlicens. Det är ett glatt frisörgäng som verkligen brinner för sitt yrke och tar varje tillfälle att få ny kunskap och utbildas kontinuerligt.

Personalen på Studio 38 erbjuder alltid kunden det bästa. Alla på studio 38 är utbildade Hårologer och testar vid varje besök hur ditt hår mår. Hos oss får du alltid tips på hur du ska ta hand om ditt hår på bästa sätt. Du får också råd och tips på vilka hårprodukter som passar dig bäst.

Välkomna in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.