Stor stämningsbild Studio 38

Välkommen att boka din tid hos oss
Studio 38 Kalmar

Norra vägen 38
39235 Kalmar

Telefon: 0480-27815

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 8.00–18.00
Lördagar enligt överenskommelse

Vi lämnar 14% rabatt på behandlingar varje vardag mellan 08:00-12:00

Ett urval av våra priser


studio38@hair.se

Vi finns också på:

På Studio 38 arbetar både utbildade frisörer och traineelever. Det är ett glatt tjejgäng som verkligen brinner för sitt yrke och tar varje tillfälle att få ny kunskap och utbildas kontinuerligt.

Personalen på Studio 38 erbjuder alltid kunden det bästa. Alla på studio 38 är utbildade Hårologer och testar vid varje besök hur ditt hår mår. Hos oss får du alltid tips på hur du ska ta hand om ditt hår på bästa sätt. Du får också råd och tips på vilka hårprodukter som passar dig bäst.

Välkomna in till oss!