Stor stämningsbild Bergfeldts Frisörer

Välkommen att boka din tid hos oss
Bergfeldts Frisörer Kalmar

Larmgatan 42
39232 Kalmar

Telefon: 0480-54565

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 7.00-19.00
Fredag: 8.00–18.00
Lördagar 9.00–13 00

Ett urval av våra priser

Hårskulptörer sedan 1937

Med drygt 70 års erfarenhet kan vi på Bergfeldts Frisörer allt inom hår. Vi tror på tesen ”Tycker man om det man gör, då gör man det bättre”, och sedan 1937 vågar vi påstå att frisöryrket varit en livsstil hos oss på Bergfeldt´s. Vi strävar efter maximal bredd inom vårt yrke, allt från klippning av våra yngsta kunder till visningar inför kollegor runt om i världen.

Vi har valt att arbeta med ett produktföretag som värdesätter samma grundstenar som vi, Hårologi of Sweden. Kunskap, Kvalitét, Professionalitet, Ödmjukhet och inte minst Ekologiskt tänkande är de hörnstenar varpå vår filosofi vilar.

Välkommen till Bergfeldts Frisörer

bergfeldts-frisorer-bild-kalmar

Årets frisörföretag 2015