Stor stämningsbild Hair Academy

Välkommen att boka din tid hos oss
Hair Academy Kalmar

Norra vägen 38
39235 Kalmar
Godkänd Frisörutbildning

Telefon: 0480-27811

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 9.00–16.00
lunchstängt 12.00–13.00

Ett urval av våra priser


administration@hair.se

Vi finns också på:

Välkommen till Hair Academy' s skolsalong i Kalmar

Hair Academy skolsalong fungerar nästan som en vanlig frisörsalong. Kom in till oss och låt våra duktiga elever ta hand om dig men tänk på att det kommer ta längre tid än vanligt. Självklart bjuder vi på en god kopp kaffe.

Här är det eleverna på vår godkända frisörutbildning som tar här hand om dig med stöd från sina lärare. De bokar/ombokar/avbokar kunder både över disk och i telefon. Frisöreleven tar betalt, säljer produkter och får vana vid frisöryrket på samma sätt som de senare kommer göra i arbetslivet. Vi har ett datoriserat bokning- kassasystem och du som kommer in till oss kan självklart betala med kort.

Välkommen in till oss!