Hair Academy Kalmar

Norra vägen 38, Kalmar
Godkänd Frisörutbildning

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hair Academy
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–17.00

administration@hair.se
facebook
Instagram

Välkommen till Hair Academy' s skolsalong i Kalmar

Hair Academy skolsalong fungerar nästan som en vanlig frisörsalong. Kom in till oss och låt våra duktiga elever ta hand om dig men tänk på att det kommer ta längre tid än vanligt. Självklart bjuder vi på en god kopp kaffe.

Här är det eleverna på vår godkända frisörutbildning som tar här hand om dig med stöd från sina lärare. De bokar/ombokar/avbokar kunder både över disk och i telefon. Frisöreleven tar betalt, säljer produkter och får vana vid frisöryrket på samma sätt som de senare kommer göra i arbetslivet. Vi har ett datoriserat bokning- kassasystem och du som kommer in till oss kan självklart betala med kort.

Välkommen in till oss!

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.