Cam&Co

Telefon: 048015566

Ölandsgatan 4
39231 Kalmar

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 9.00–17.00
Lördag 9.00–14.00
(I vissa fall kan Mån–Tors stängas 18.00)

Från midsommar till mitten av augusti har vi stängt Lördagar, och stänger oftast kl 18 Mån–Tors.

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

www.camco.nu
info@camco.nu
Vi finns också på:

Välkommen till Cam & Co i Kalmar

Salongen öppnades 2001 av Camilla, som sedan 2007 driver den på distans från Stockholm, tillsammans med sina anställda i Kalmar. 2011 öppnades även Cam&Co i gamla stan i Stockholm.

Vi har inrett salongen i en mysig vintagemiljö, där detaljer från olika decennier skapar en hemtrevlig känsla. Hos oss får du som kund full fokus under ditt besök, eftersom vi inte jobbar med parallella bokningar.

Vi har en meny som ger dig som kund större valmöjlighet, att själv välja om du vill komma till oss för en snabbfix eller ge dig själv lite extra lyx. Vi utbildas regelbundet inom färgning och dam och herr-tekniker.

Hoppas vi ses snart!