Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Cam&Co
  BOKA ONLINE

048015566

FYN licens logo

Mästarbrev Logo

Måndag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 9.00–17.00
Lördag 9.00–14.00
(I vissa fall kan Mån–Tors stängas 18.00)

Sommartid stänger vi alla vardagar kl 18 och har stängt lördagar,
öppnas endast för bröllop i mån av tid.

Ölandsgatan 4, Kalmar

info@camco.nu
facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista här

Välkommen till Cam & Co i Kalmar

Salongen öppnades 2001 av Camilla, som sedan 2007 driver den på distans från Stockholm, tillsammans med sina anställda i Kalmar. 2011 öppnades även Cam&Co i gamla stan i Stockholm.

Vi har inrett salongen i en mysig vintagemiljö, där detaljer från olika decennier skapar en hemtrevlig känsla. Hos oss får du som kund full fokus under ditt besök, eftersom vi inte jobbar med parallella bokningar.

Vi har en meny som ger dig som kund större valmöjlighet, att själv välja om du vill komma till oss för en snabbfix eller ge dig själv lite extra lyx. Vi utbildas regelbundet inom färgning och dam och herr-tekniker.

På vår salong har samtliga frisörer genomfört en grundlig utbildning, avslutat med gesällprov, och erhållit gesällbrev som ett bevis på god och bred kunskap. Vi har även frisörlicensen som man endast kan skaffa om man gått en godkänd utbildning och visat att man kan hår och kemi.

Hoppas vi ses snart!

Vi använder

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!