Salong Jessie Älvängen

Sventorpsvägen 1, Älvängen

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Jessie
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Tisdag 9.30–18.00
Onsdag 9.30–18.00
Torsdag–Fredag 7.00–18.00
Lördag 9.00–13.00

yvonne.hem.karlsson@gmail.com facebook Instagram

En traditionell salong med modern kunskap

Vi är 6 kreativa tjejer med ett brinnande intresse för frisöryrket. Vi har en bred kunskap på både traditionella och moderna tekniker. Salongen håller även hus för en nagel & hudterapeut. Salongen ligger ca tre mil norr om Göteborg, i det lilla samhället Älvängen. Vårt mål med salongen är att just du ska trivas, gammal som ung!

  • , Salong Jessie
  • , Salong Jessie
  • , Salong Jessie
  • , Salong Jessie
  • , Salong Jessie
Yvonne frisör på Salong Jessie
Yvonne
Frisör

Gesällbrev.

Sandra frisör på Salong Jessie
Sandra
Frisör

Gesällbrev.

Malin frisör på Salong Jessie
Malin
Frisör

Gesällbrev.

Felicia frisör på Salong Jessie
Felicia
Frisör

Gesällbrev.

Shahla frisör på Salong Jessie
Shahla
Frisör
Emma frisör på Salong Jessie
Emma
Hudterapeut
Agnes frisör på Salong Jessie
Agnes
Elev

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.