Klippstudion Aletorg Nödinge

Ale Torg 7, Nödinge

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Klippstudion Aletorg

Måndag–Fredag 10.00–19.00
Lördag 10.00–15.00
Söndag 11.00–15.00

info@klippstudion.se facebook Instagram

Din personliga hår- och hudvårdssalong sedan 1999

Klippstudion har funnits på Ale torg sedan juni 1999. I november 2006 flyttade vi in i vår nuvarande lokal.
Under åren har vi utvecklat salongen och vi är idag ett antal frisörer och hudterapeuter.

För oss är det viktigt att jobba med kvalificerad personal därför krävs det gesällbrev för att arbeta på salongen. Vi är även medlemmar i Sveriges frisörföretagare.

Vi utför bla. klippning, färgning, håruppsättningar, permanent, hårförlängning. I vårt utbud finns även färgning och plockning av fransar/bryn samt massage och hudhård.

Vi på Klippstudion tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig välkommen och gör allt för att du ska vara nöjd med din behandling.

För att kunna erbjuda er bästa möjliga service har vi söndagsöppet och internetbokning, så att du som kund kan boka tid när det passar dig.

Varmt välkomna till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.