Hårkonst 11 Kungälv

Torpe Gränd 11, Kungälv

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårkonst 11
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Torsdag 8.30–18.00
Fredag 8.30–15.00
Se onlinebokning

salong@harkonst11.se instagram facebook

Din frisör i Kungälv - Hårkonst 11, Salongen mitt i centrum

Du är varmt välkommen till oss för att njuta av våra behandlingar. Vi utför många typer av hårbehandlingar. Vår ambition är att göra det bästa för dig, och att du kan känna dig nöjd samt trygg.

Salongen öppnade den 11 februari 2019. Varmt välkomna!

Jessica Casperson. Frisör/Ägare

Jessica Casperson driver salongen. Gesällbrev 1991, drivit eget sedan dess. Mästarbrev 2017. Frisörlicens. Älskar mitt jobb varje dag.

Hanna Hurtig

Hanna Hurtig. Gesällbrev 2022 och driver eget sedan dess med framgång.

Nu går jag på mammaledighet och planerar att vara tillbaka i december. Kommer försöka vara flexibel under hösten så tveka inte att höra av er till mig på @hairbyhanna.h eller sms/ring salongen på 072-159 87 87.
Hoppas vi ses

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Hårkonst 11

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.