Hårkonst 11 Kungälv

Torpe Gränd 11, Kungälv

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårkonst 11
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Torsdag 8.30-18.00
Fredag 8.30–15.00

Självklart följer vi allmänna rekommendationer kring Covid-19.

instagram
facebook

Din frisör i Kungälv - Hårkonst 11 Salongen mitt i centrum

Du är varmt välkommen till oss för att njuta av våra behandlingar. Vi utför många typer av hårbehandlingar. Vår ambition är att göra det bästa för dig, och att du kan känna dig nöjd samt trygg.

Salongen öppnade den 11 februari 2019. Varmt välkomna!

Jessica Casperson. Frisör/Ägare

Jessica Casperson driver salongen. Gesällbrev 1991, drivit eget sedan dess. Mästarbrev 2017. Frisörlicens. Älskar mitt jobb varje dag.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.