Klippoteket Huvudsaken Älvängen

Repslagarvägen 1, Älvängen

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Klippoteket Huvudsaken
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag-Fredag: 09.00-18.00
Övrig tid enligt överenskommelse.
Under storhelger och semestertider kan särskilda öppettider gälla.

info@klippotekethuvudsaken.se
Instagram
facebook

Din personliga frisör i Älvängen

Här hos oss hittar du ett gott gäng frisörer som gillar sitt yrke, dess skapande och kreativa möjligheter. Du finner erfarna frisörer blandat med ”nya” unga frisörer med ett gemensamt – fokus på dig som kund och dina önskemål! Alla vi som jobbar har seriös utbildning, vi uppdaterar oss kontinuerligt med kurser och visningar. Vi lyssnar alltid till kundens önskemål och kommer med egna professionella idéer, rekommendationer och råd.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.