Studio Fame Kungälv

Ytterbyvägen 9, Kungälv

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Studio Fame
FYN licens logo
Utbud

Måndag 9.00–18.00
Tisdag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–15.00

annelieforsberg@me.com facebook Instagram

Studio Fame - Aktuellt och hemtrevligt

På Studio Fame är vi ett team på sex frisörer som alltid strävar efter att tillgodose kundens önskemål, ge tips och råd av vad som passar just dig.

Hos oss på Studio Fame erbjuder vi inte bara styling för ditt hår utan även fransförlängning, extensions, spraytan och mycket mer!

Inspirationen skaffar vi oss genom visningar och kurser och självklart av allt vi ser runt om kring oss.

Välkomna in till oss så berättar vi mer!

  • , Studio Fame
  • , Studio Fame
  • , Studio Fame
Veronika & Annelie frisör på Studio Fame
Veronika & Annelie
Frisörer/Ägare
Jennie frisör på Studio Fame
Jennie
Frisör
Anna frisör på Studio Fame
Anna
Frisör
Martina frisör på Studio Fame
Martina
Frisör
Malin frisör på Studio Fame
Malin
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.