Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Beauty World
  BOKA ONLINE

Salong Beauty World

0660-12538

Storgatan 40, Örnsköldsvik

FYN licens logo

Mästarbrev Logo

Måndag–Tisdag 9.00–17.00
Onsdag Stängt
Torsdag 11.00–19.00
Fredag 10.00–18.00
Lördag–Söndag Stängt

Ring till salongen för Drop In.

facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista här

Salongen där det är viktigt att kunden känner sig bekväm

Vill Du komma till ett ställe där Du kan sitta i lugn och ro och under tiden bli klippt eller få någon annan behandling?
Då har Du kommit rätt!

Salongen har funnits sen 1998 och drivs av mig, Natasha Naskova som ensam företagare på salongen. Jag har utvecklat salongen alldelles själv till en trendig, mysig och proffessionel salong. Yrket frisör har funnits i familjen sen farfars tid, min pappa har fortsatt med den och sen är det jag som har tagit över den som tredje generation i släktträdet, först min farfar, min far och nu jag. Så jag kan säga att jag har frisöryrket i blodet.

OBS!
Salongens öppettider har ändrats på grund av att jag har börjat jobba på skolan som lärare på dagarna och därmed kommer jag att jobba på kvällarna på salongen. Ni är välkomna att ringa om ni har funderingar kring era behandlingar eller tider. Det går alltid att att hitta lösningar utöver de erbjudanden som finns på sidan.

Välkommen till mig på Salong Beauty World

  • , Salong Beauty World
  • , Salong Beauty World
  • , Salong Beauty World

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.