Stor stämningsbild Salong Beauty World

Välkommen att boka din tid hos oss
Salong Beauty World Örnsköldsvik

Storgatan 40
89134 Örnsköldsvik

Telefon: 0660-12538

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Tisdag 9.00–17.00
Onsdag Stängt
Torsdag 11.00–19.00
Fredag 10.00–18.00
Lördag–Söndag Stängt

Ring till salongen för Drop In.

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här


Vi finns också på:

Salongen där det är viktigt att kunden känner sig bekväm

Vill Du komma till ett ställe där Du kan sitta i lugn och ro och under tiden bli klippt eller få någon annan behandling?
Då har Du kommit rätt!

Salongen har funnits sen 1998 och drivs av mig, Natasha Naskova som ensam företagare på salongen. Jag har utvecklat salongen alldelles själv till en trendig, mysig och proffessionel salong. Yrket frisör har funnits i familjen sen farfars tid, min pappa har fortsatt med den och sen är det jag som har tagit över den som tredje generation i släktträdet, först min farfar, min far och nu jag. Så jag kan säga att jag har frisöryrket i blodet.

OBS!
Salongens öppettider har ändrats på grund av att jag har börjat jobba på skolan som lärare på dagarna och därmed kommer jag att jobba på kvällarna på salongen. Ni är välkomna att ringa om ni har funderingar kring era behandlingar eller tider. Det går alltid att att hitta lösningar utöver de erbjudanden som finns på sidan.

Välkommen till mig på Salong Beauty World