No15 S & Friends Örnsköldsvik

No15 S & Friends Centralesplanaden 15, Örnsköldsvik

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild No15 S & Friends
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Drop in och tidsbokning

Måndag–Fredag 9.00–17.00
Lördag enl överenskommelse
Söndag Stängt

susanne.72@live.se
facebook
instagram

No 15 - Din nya salong i Ö-Vik

Välkommen in till oss i vår nya fräscha lokal på Centralesplanaden. Frisörerna på No 15 erbjuder dig en härlig stund med avkoppling och professionell behandling.

Att ständigt vara nyfiken på kommande mode och de senaste teknikerna ger oss alla möjligheter att ge dig ett fulländat resultat.

Vi hälsar dig varmt välkommen in.

  • , No15 S & Friends
  • , No15 S & Friends
Barbro frisör på No15 S & Friends
Barbro
Frisör
Pia frisör på No15 S & Friends
Pia
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.