Hair Creative Örnsköldsvik

Torggatan 3, Örnsköldsvik

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hair Creative
FYN licens logo
Utbud

Måndag 8.00–17.00
Tisdag–Onsdag 8.00–20.00
Torsdag–Fredag 8.00–17.00

Lördag och Söndag Stängt

Instagram @haircreative_

Hos oss finns det något för alla

Hos oss hittar du en skön blandning av kreativitet, glädje och engagemang. Alltid professionellt, alltid med omtanke. Vi hjälper dig med klipp, färg, permanent, skägg och hårförlängning för både vardag och fest.

Som medlem i Sveriges Frisörföretagare uppfyller vi branschens krav på utbildning, behörighet och seriöst företagande. Därför kan du känna dig trygg med att du får professionell hårvård när du besöker oss.

Välkommen till oss!

Maria frisör på Hair Creative
Maria
Frisör/Ägare
Gisela frisör på Hair Creative
Gisela
Frisör
Emmy frisör på Hair Creative
Emmy
Frisör
Eva frisör på Hair Creative
Eva
Frisör
Elida frisör på Hair Creative
Elida
Frisör
Tilda frisör på Hair Creative
Tilda
Frisör
Katarina frisör på Hair Creative
Katarina
Frisör
Karina frisör på Hair Creative
Karina
Frisör
Sandra frisör på Hair Creative
Sandra
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Hair Creative

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.