Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hair Creative
  BOKA ONLINE

Hair Creative

0660-211519

Torggatan 3, Örnsköldsvik

Måndag, Tisdag och Fredag 8.00–17.00
Onsdag, Torsdag 8.00–20.00

Lördag och Söndag Stängt

Utbud

info@haircreative.se
Instagram @haircreative_
Se vår kompletta prislista här

Hos oss finns det något för alla

Våra professionella frisörer hjälper dig med klipp, styling, färg och permanent. Eftersom vi är speciellt utvalda av Wella som specialister på deras färgsystem får vi därför kontinuerlig utbildning i de senaste produkterna och teknikerna. Vi är helt enkelt väldigt bra på färg!

Vi har ett brett utbud av produkter där det finns det något för alla hårtyper. Vare sig det är något vårdande eller stylande du söker har vi både utbudet och kompetensen för att du ska få rätt produkt när du handlar hos oss.

Hair Creative är ett glatt gäng frisörer, som gillar sitt jobb. Som är övertygad om att frisyrer speglar din personlighet.
Därför håller vi oss uppdaterade genom att utbilda oss kontinuerligt, kunskap är en färskvara.

Välkommen till oss!

Maria frisör på Hair Creative
Maria
Frisör/Ägare
Gisela frisör på Hair Creative
Gisela
Frisör
Emmy frisör på Hair Creative
Emmy
Frisör
Jesse frisör på Hair Creative
Jesse
Frisör
Eva frisör på Hair Creative
Eva
Frisör
Elida frisör på Hair Creative
Elida
Frisör
Jessica frisör på Hair Creative
Jessica
Frisör
Ulrica frisör på Hair Creative
Ulrica
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.