Hair Creative Örnsköldsvik

Torggatan 3, Örnsköldsvik

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hair Creative
FYN licens logo
Utbud

Måndag 8.00–17.00
Tisdag–Onsdag 8.00–20.00
Torsdag–Fredag 8.00–17.00

Lördag och Söndag Stängt

Instagram @haircreative_

Hos oss finns det något för alla

Hos oss hittar du en skön blandning av kreativitet, glädje och engagemang. Alltid professionellt, alltid med omtanke. Vi hjälper dig med klipp, färg, permanent, skägg och hårförlängning för både vardag och fest.

Som medlem i Sveriges Frisörföretagare uppfyller vi branschens krav på utbildning, behörighet och seriöst företagande. Därför kan du känna dig trygg med att du får professionell hårvård när du besöker oss.

Välkommen till oss!

Maria frisör på Hair Creative
Maria
Frisör/Ägare
Gisela frisör på Hair Creative
Gisela
Frisör
Emmy frisör på Hair Creative
Emmy
Frisör
Eva frisör på Hair Creative
Eva
Frisör
Elida frisör på Hair Creative
Elida
Frisör
Jessica frisör på Hair Creative
Jessica
Frisör
Ulrica frisör på Hair Creative
Ulrica
Frisör
Tilda frisör på Hair Creative
Tilda
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.