Salong Royal by Ann Pettersson Örnsköldsvik

Köpmangatan 9B, Örnsköldsvik

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Royal by Ann Pettersson
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Mån-tor: 08:00 – 19:00
Fre: 08:00 – 17:00
Lör: 10:00 – 16:00

info@salongroyalap.se facebook instagram

INVEST IN YOUR HAIR IT IS YOUR CROWN

Vi älskar att se till helheten när det kommer till våra kunders stil, uttryck och hårtyp. Att se vem du är och förstå vem du vill vara är grunden till att hitta en frisyr som du skall trivas med. En frisyr som får dig att känna dig bekväm och tillfreds.
På Salong Royal har vi en skön och välkomnande teamkänsla och vi delar gärna med oss av kunskap och ideer sinsemellan. Allt för att vi verkligen tycker att du som kund (och ditt hår för den delen) förtjänar det bästa.

Vår filosofi är att jobba så klimatsmart som möjligt. Produkter vi använder är upp mot 70% ekologiska och vi använder oss av en närproducerad färg ifrån Finland som är vegansk.
Vi är experter på hår och hårbottenproblem så med hjälp av en hårtest kan vi specialanpassa ett schampo eller kur från Hårologi som du tar med dig hem. En familjär och mysig atmosfär där du får en avslappnande och rogivande stund.

Ann frisör på Salong Royal by Ann Pettersson
Ann
Frisör / Mästarbrev
Tessan frisör på Salong Royal by Ann Pettersson
Tessan
Frisör/Makeup artist
Ristem frisör på Salong Royal by Ann Pettersson
Ristem
Barberare
Elisabet frisör på Salong Royal by Ann Pettersson
Elisabet
Frisör / Designer

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.