Stor stämningsbild Lockcenter

Välkommen att boka din tid hos oss
Lockcenter Halmstad

Brogatan 13
30243 Halmstad

Telefon: 035-125513

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser
Se våra behandlingar här


Vi finns också på:

Din centrala frisör i Halmstad

Innanför dörrarna på Lockcenter, Brogatan 13 i Halmstad möts du av en härlig miljö med kunderna i fokus. Vårt välutbildade frisör-team hjälper dig med allt som har med hår och hårvård att göra. Vår vision är att du som kund ska koppla av från vardagens stress. Hos oss får du en lyxig upplevelse och du känner dig väl omhändertagen.

Vi utför även kosmetisk tatuering, håltagning med Blomdahl samt Piercing.

Lockcenter är frisörsalongen för hela familjen. Vill man försäkra sig att man får en tid rekommenderar vi att ni bokar med god framförhållning. Drop in har vi i mån av tid.

Varmt välkomna till oss.