Hårbyrån Halmstad

Torsgatan 7c, Halmstad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårbyrån
FYN licens logo Mästarbrev Logo

Måndag–Fredag 8.00–18.00
Lördag 9.00–13.00

Andra öppetider efter överenskommelse

harbyran@telia.com facebook Instagram

HÅRBYRÅN – din frisörsalong i Halmstad

Hårbyrån är en frisörsalong som funnits på Torsgatan 7c i Halmstad sedan oktober 2000 och är medlem i Sveriges Frisörföretagare. På Hårbyrån arbetar endast utbildade frisörer allt för att erbjuda våra kunder en professionell hjälp och service. Med kunskap, kvalité och kreativitet skapar Hårbyrån din personliga frisyr. 
Vi sammarbetar med produktföretagen Kerastasé, Amae och Kevin Murphy.

Välkommen in till oss!

Emelie frisör på Hårbyrån
Emelie
Frisör

Gesällbrev

Daniella frisör på Hårbyrån
Daniella
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.