STAY Halmstad

Storgatan 43, Halmstad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild STAY
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördagar 9.00–15.00

marie.halmstad@telia.com facebook Instagram

Bästa hårupplevelsen i Halmstad

Hos oss på STAY är det kvalité på klippningarna! Grundlig konsultation, schamponering med hårbottenmassage, produktinformation och stylingtips är alltid inkluderat i priset.

Med våra kreativa och ständigt vidareutbildade frisörer kommer du få den bästa hårupplevelsen någonsin!

Vi finns här för att hjälpa dig att bli ditt vackraste på den stora dagen! Ska du vara tärna, gå på bal eller helt enkelt vara lite extra fin för en kväll? Hör av dig till oss för priser och mer information!

Varmt välkommen in till oss!

Vi erbjuder dig allt ifrån avancerade stylingar, olika makeup varianter, quickfixes och riktigt hållbara blowouts

Vi erbjuder dig allt ifrån avancerade stylingar, olika makeup varianter, quickfixes och riktigt hållbara blowouts

Vi erbjuder dig allt ifrån avancerade stylingar, olika makeup varianter, quickfixes och riktigt hållbara blowouts

Nettan frisör på STAY
Nettan
Stylist

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av STAY

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.