Salong Chess Halmstad

Snöstorpsvägen 45, Halmstad

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Chess
FYN licens logo
Utbud

Måndag – Fredag 9-18
Lördag 9-13

Info@salongchess.se
facebook

Hår och Trend, Färg och Stil för Personlig Harmoni

Välkommen till Salong Chess, Din frisör i Halmstad. Vi kommer göra allt för att du ska trivas i vår mysiga salong.

Vi ser till helheten där hår, trend, färg och stil ska lyfta fram Din personlighet. Hos oss erbjuder vi det mesta i frisörväg med hjälp av oss 3 frisörer samt färg- och stilkonsult och makeupartist.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.