Klippotek Dandy Torslanda Torslanda

Gamla flygplatsvägen 35 C, Torslanda

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Klippotek Dandy Torslanda
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 9.00–18.00
Tisdag 7.30–20.00
Onsdag 8.00–20.00
Torsdag 8.00–20.00
Fredag 8.00–18.00
Lördag 10.00–15.00
Söndag Stängt

facebook Instagram

Vi stylar Torslanda - Dandy Torslanda

Välkommen till klippotek DANDY Torslanda. På gamla flygplatsvägen 35 C mittemot Amhults torg ligger vår salong. Här utför vi i stort sett alla hårtjänster såsom klippning, färgning, permanent, läggning, styling, slingor, brudfrisyrer och andra uppsättningar mm.

Vi arbetar bara med det bästa och mest kända produkterna som finns på marknaden och säljer även våra produkter förmånligt till våra kunder i samband med en klippning. Hos oss får du alltid goda råd och tips om hur du sköter ditt hår på bästa sätt.

Varmt välkommen!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Klippotek Dandy Torslanda

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.