Klippotek Dandy Torslanda Torslanda

Gamla flygplatsvägen 35 C, Torslanda

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Klippotek Dandy Torslanda
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag 9.00–18.00
Tisdag 7.30–20.00
Onsdag 8.00–20.00
Torsdag 8.00–20.00
Fredag 8.00–18.00
Lördag 10.00–15.00
Söndag Stängt

facebook
Instagram

Vi stylar Torslanda - Dandy Torslanda

Välkommen till klippotek DANDY Torslanda. På gamla flygplatsvägen 35 C mittemot Amhults torg ligger vår salong. Här utför vi i stort sett alla hårtjänster såsom klippning, färgning, permanent, läggning, styling, slingor, brudfrisyrer och andra uppsättningar mm.

Vi arbetar bara med det bästa och mest kända produkterna som finns på marknaden och säljer även våra produkter förmånligt till våra kunder i samband med en klippning. Hos oss får du alltid goda råd och tips om hur du sköter ditt hår på bästa sätt.

Varmt välkommen!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.