Vacker Väla Centrum Ödåkra

Väla Centrum, Ödåkra

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Vacker Väla Centrum

VACKER Väla Centrum - Alltid lägsta pris

Vi tar hand om dig och ditt hår och erbjuder marknadens alla behandlingar, från tvätt och fön och styling till klippning, färgbehandling, hårförlängning och vårdande behandlingar som gör ditt hår friskare och bättre. Vi ger dig även kvalificerade råd om hur du bäst tar hand om ditt hår tills nästa gång vi ses. Vi är fullblodsproffs på hår och det finns inget annat frisörföretag i världen, vågar vi påstå, som har vårt kompletta utbud av produkter och tjänster.

Du bokar snabbt och enkelt tid hos oss genom vårt onlinebokningssystem där du även får en sms-påminnelse inför din behandling.

Välkommen till Vacker på Väla Centrum!
vacker store fjärilar butik

Emily frisör på Vacker Väla Centrum
Emily
Butikschef
Alexandra frisör på Vacker Väla Centrum
Alexandra
Frisör
Emma frisör på Vacker Väla Centrum
Emma
Frisör
Emmelie frisör på Vacker Väla Centrum
Emmelie
Frisör
Isabelle frisör på Vacker Väla Centrum
Isabelle
Frisör
Josefin frisör på Vacker Väla Centrum
Josefin
Frisör
Maria frisör på Vacker Väla Centrum
Maria
Frisör
My frisör på Vacker Väla Centrum
My
Frisör
Patricia frisör på Vacker Väla Centrum
Patricia
Frisör
Shpresa frisör på Vacker Väla Centrum
Shpresa
Frisör
Amanda frisör på Vacker Väla Centrum
Amanda
Elsa frisör på Vacker Väla Centrum
Elsa

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.