Klöversalongen Bjuv

Norra Storgatan 20, Bjuv

Endast utbildade seriösa frisörer
Klöversalongen
Stor stämningsbild Klöversalongen

Måndag 9.00–18.00
Tisdag 9.00–20.00
Onsdag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–13.00
Vi tar emot drop-in kunder i mån av tid.

dinfrisor@kloversalongen.se
facebook
instagram
Behandling Pris
Dam/Herr klippning 380kr
Barnklippning -12 år 290kr
Färgning/Slingor fr 670kr
Toning fr 550kr
Permanent fr 1020kr
Håruppsättning fr 650kr
Keratinbehandling fr 2195kr
Brudklädsel
Öronhåltagning

Detta är Klöversalongen i Bjuv

Med hög kompetens, kvalitativt arbete, kvalitativa produkter, professionell attityd och en trevlig miljö skapar vi nöjda kunder.

Att Klöversalongen är medlem i SFF innebär att du tryggt vänder dig till en kunnig frisör. Då vet du också att du behandlas av en professionell, välutbildad och yrkeskunnig personal, samtidigt som företaget följer gällande lagstiftning.

Varmt välkommen till oss på Klöversalongen!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.