Salong Anders Ängelholm

Salong Anders AB Östergatan 30, Ängelholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Anders
FYN licens logo

Måndagar 9.00–18.00
Tisdagar 9.00–18.00 (Drop in)
Onsdagar 9.00–19.00
Torsdagar 9.00–18.00
Fredagar 9.00–18.00
Lördagar 9.00–13.00

info@salonganders.se facebook

Mer än ett halvt sekel av klippning!

Salong Anders erbjuder något för alla. Vår salong har i mer än 75 år, friserat närmare 100 000 huvuden. Salongen drivs nu i tredje generationen inom samma familj och vi lovar dig att en behandling hos oss, är så genuin den kan vara!

När rakade du dig senast med kniv?

Utöver traditionell klippning har vi även klassisk Barberare med tjänster som:
Skägg- och Mustaschtrim med styling och/eller Rakning med kniv! Detta är en höjdpunkt för den modemedvetna retro-mannen! Det är ett måste för alla någon gång i livet! Du behöver inte se ut som kapten Haddock utan även lite skäggstubb går bra.

Vi lovar dig en härlig upplevelse!

Klicka här och läs mer om vår 75 år långa historia

Rakkniv är verktyg för professionella barberare

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.