Salong Anders Ängelholm

Salong Anders AB Östergatan 30, Ängelholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Anders
FYN licens logo

Måndagar 9.00–18.00
Tisdagar 9.00–18.00 (Drop in)
Onsdagar 9.00–19.00
Torsdagar 9.00–18.00
Fredagar 9.00–18.00
Lördagar 9.00–13.00

info@salonganders.se
facebook

Mer än ett halvt sekel av klippning!

Salong Anders erbjuder något för alla. Vår salong har i mer än 75 år, friserat närmare 100 000 huvuden. Salongen drivs nu i tredje generationen inom samma familj och vi lovar dig att en behandling hos oss, är så genuin den kan vara!

När rakade du dig senast med kniv?

Utöver traditionell klippning har vi även klassisk Barberare med tjänster som:
Skägg- och Mustaschtrim med styling och/eller Rakning med kniv! Detta är en höjdpunkt för den modemedvetna retro-mannen! Det är ett måste för alla någon gång i livet! Du behöver inte se ut som kapten Haddock utan även lite skäggstubb går bra.

Vi lovar dig en härlig upplevelse!

Klicka här och läs mer om vår 75 år långa historia

Rakkniv är verktyg för professionella barberare

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.