Sandbergs Salong Ängelholm

Järnvägsgatan 19, Ängelholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Sandbergs Salong
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–13.00

sandbergssalong@live.se
facebook
Instagram

KOPPLA AV HOS OSS PÅ SANDBERGS SALONG

Slå Dig ner i vår salong och koppla av en stund. Låt oss på Sandbergs salong ta hand om Dig! Vi erbjuder klippning och färgning för både herr och dam, uppsättning inför t ex bal, bröllop och fest.

Vi på Sandbergs är salongen med lång erfarenhet, goda referenser och många nyheter.

Välkommen till oss på Järnvägsgatan i Ängelholm!

Karolina frisör på Sandbergs Salong
Karolina
Lina frisör på Sandbergs Salong
Lina

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.