Stor stämningsbild Salong Linnéa

Välkommen att boka din tid hos oss
Salong Linnéa Västerås

Linnégatan 2
72215 Västerås

Telefon: 021-13 33 89

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–16.00
Lördag 9.00–13.00

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här

info@salonglinnea.se

Vi finns också på:

Din frisör i Västerås

Till vår, i Västerås, centralt belägna frisörsalong kommer du ung som gammal för att koppla bort vardagens stress. Salongen ger ett ljust, hemtrevligt och rogivande intryck.

För att förstärka det erbjuder vi alla kunder som bokar klippning en hårtvätt med avslappnande huvudmassage i schamponeringsavdelningen. Från och med februari 2018 har vi även Malin hos oss som är nagelteknolog. Så kom in till oss och njut en smula.