Salong Linnéa Västerås

Linnégatan 2, Västerås

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Linnéa
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–16.00
Lördag 9.00–13.00

info@salonglinnea.se
facebook
Instagram

Din frisör i Västerås

Till vår, i Västerås, centralt belägna frisörsalong kommer du ung som gammal för att koppla bort vardagens stress. Salongen ger ett ljust, hemtrevligt och rogivande intryck.

Vi på salongen är tre utbildade frisörer med gesällbrev och mästarbrev. Vi är anslutna till Frisörföretagarna och har frisörlicens.

Vi erbjuder även alla kunder som bokar klippning en hårtvätt med avslappnande huvudmassage i schamponeringsavdelningen. Så kom in till oss och njut en smula.

  • , Salong Linnéa
  • , Salong Linnéa
  • , Salong Linnéa
  • , Salong Linnéa

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.