STYLE Västerås

Norra Ringv. 36, Västerås

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild STYLE
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördag öppet efter överenskommelse

Mail@styleinfo.se facebook Instagram

VI SKAPAR DIN STYLE

Välkommen till oss i vår kreativa och skapande miljö! Vi har allt inom hår och naglar för dig. Vi ger dig goda råd, tips och idéer!

Långt eller kort? Rakt eller lockigt? Tunnt eller tjockt hår? Blond eller brunett? Rödhårig eller gråhårig eller inget hår alls?

Här på STYLE kan vi göra näst intill allt i hårväg. Vad sägs om klippning, färgning, toning, slingor, hårinpackning, hårförlängning, urtunning, läggning, rakpermanent, volympermanent, lockig permanent, festfrisyrer, balfrisyrer, bröllopsfrisyrer, uppsättningar, dreadlocks, flätor eller varför kanske inte en rakad skalle? Vi har även peruker.

Berätta för oss vad du vill göra. Vi kommer gärna med egna förslag också.

Vi ordnar även olika sorters mingelkvällar för dig och dina vänner som spa-kväll, make up-tips, stylingkväll m.m. Hör gärna av dig till oss för bokningar, förfrågningar, tips eller annat! Vi hjälper dig gärna!

NYHET!
Palina – svensk, hudvänlig, professionell makeup finns nu hos oss!

  • , STYLE
  • , STYLE
  • , STYLE
  • , STYLE
  • , STYLE
  • , STYLE
  • , STYLE
  • , STYLE
Anisa frisör på STYLE
Anisa
Frisör/Naglar
Evelina frisör på STYLE
Evelina
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.