Klippstugan Västerås

Stora Gatan 17, Västerås

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Klippstugan

Måndag–Fredag 9.00–19.00
Lördag 10.00–17.00
Söndag 12.00–16.00

jessica@klippstugan.se facebook Instagram
Behandling Pris
Drop in Herr Klippning 410kr
Drop In Dam Klippning 430kr
Drop in Barn under 8 år 310kr
Pensionärklippning 340kr
Skäggtrimning från 120kr
Skäggrakning från 380kr
Färgbehandlingar från 930kr
Slingbehandlingar från 775kr
Spray Tan helkropp 330kr
Öronhåltagning från 85kr
Vid tidsbeställning tillägg 40kr
Lördag, söndag, helgdagar tillägg 55kr

Klippstugan - Frisören mitt i Västerås City

Vi erbjuder Drop-in klippning och bokade klippningar samt behandlingar alla dagar!
Kommer du med bil parkerar du enkelt i Punkt.

Salongen har välutbildad och proffsig personal. Vi har tolv stolar, två bilar med filmvisning för barnklippning, uppsättningsrum, Spray-Tan, håltagning, make-up samt ett gediget utbud av hårprodukter och fin heminredning.

Varmt Välkommen!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Klippstugan

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.