salong limage Upplands väsby

Centralvägen 7 C, Upplands väsby

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild salong limage
FYN licens logo
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–19.00
Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–15.00
Söndag Stängt

info@limage.se
facebook
Instagram

Be beautiful

Salong Limage startades år 1992 av Filiz Guven och Gul Gasett. Idag driver de salong Limage med 3 medarbetare.

På salong Limage är vi ett starkt team som arbetar mot ett och samma mål. Vår eftersträvan är att ständigt förnya oss inom frisöryrket och har mångåriga erfarenheter som vi drar nytta av.

Vi lyssnar alltid på kunden och vår ständiga ambition är att tillfredsställa kundens önskningar och behov. På salongen är det är du som står i fokus och vi gör allt för att du ska få en fin stund hos oss.

Varmt välkomna till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.