Stor stämningsbild Salong Guldkammen

Välkommen att boka din tid hos oss
Salong Guldkammen Upplands Väsby

Löwenströms väg
19489 Upplands Väsby

Telefon: 08-59071415

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Vid beställning av tider för behandling ber vi er kontakta oss via telefon!

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Klipp
Dam 520kr
Herr 450kr
Barn upp till 8 år 380kr
Barn 8-10 år 410kr
Färg
Färg och klipp från 1430kr
Folie sling och klipp från 1630kr
Kur i samband med annan behandling 260kr
Pro-Fiber behandling (inkl produkter för hemmabruk) 875kr
Permanent
Kort hår 1390kr
Långt hår 1590kr
Se vår kompletta prislista här

Välkommen till oss på Salong Guldkammen

Med dig i fokus och vårt enorma intresse för hår skräddarsyr vi en behandling som passar just dig! Hos oss på Guldkammen erbjuder vi dig ett professionellt bemötande.

Vi hjälper dig att hitta det rätta för just dig . Den frisyr och stil som klär dig allra bäst. I alla våra behandlingar ingår en konsultation där vi sitter ner och tittar på just ditt behov samt dina önskemål. Allt för att du ska kunna klara av att få till den perfekta frisyren både till vardag och till fest.

Hos oss blir du omhändertagen på allra bästa sätt. Vi erbjuder dig allt från klippning, färgkurbehandlingar m.m till extansions/håruppsättningar.

Vi ser till att helheten blir perfekt och att stylingen känns rätt för just dig!

Carina frisör på Salong Guldkammen
Carina
Frisör
Malin frisör på Salong Guldkammen
Malin
Frisör