Salong Guldkammen Upplands väsby

Anna Qvist Löwenströmska Sjukhuset, Upplands väsby

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Guldkammen

Vid beställning av tider för behandling ber vi er kontakta oss via telefon!

facebook instagram

Välkommen till oss på Salong Guldkammen

Med dig i fokus och vårt enorma intresse för hår skräddarsyr vi en behandling som passar just dig! Hos oss på Guldkammen erbjuder vi dig ett professionellt bemötande.

Vi hjälper dig att hitta det rätta för just dig . Den frisyr och stil som klär dig allra bäst. I alla våra behandlingar ingår en konsultation där vi sitter ner och tittar på just ditt behov samt dina önskemål. Allt för att du ska kunna klara av att få till den perfekta frisyren både till vardag och till fest.

Hos oss blir du omhändertagen på allra bästa sätt. Vi erbjuder dig allt från klippning, färgkurbehandlingar m.m till extansions/håruppsättningar.

Vi ser till att helheten blir perfekt och att stylingen känns rätt för just dig!

Carina frisör på Salong Guldkammen
Carina
Frisör
Malin frisör på Salong Guldkammen
Malin
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.