Salong Guldkammen Upplands väsby

Anna Qvist Löwenströmska Sjukhuset, Upplands väsby

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Guldkammen

Vid beställning av tider för behandling ber vi er kontakta oss via telefon!

facebook
instagram
google+

Välkommen till oss på Salong Guldkammen

Med dig i fokus och vårt enorma intresse för hår skräddarsyr vi en behandling som passar just dig! Hos oss på Guldkammen erbjuder vi dig ett professionellt bemötande.

Vi hjälper dig att hitta det rätta för just dig . Den frisyr och stil som klär dig allra bäst. I alla våra behandlingar ingår en konsultation där vi sitter ner och tittar på just ditt behov samt dina önskemål. Allt för att du ska kunna klara av att få till den perfekta frisyren både till vardag och till fest.

Hos oss blir du omhändertagen på allra bästa sätt. Vi erbjuder dig allt från klippning, färgkurbehandlingar m.m till extansions/håruppsättningar.

Vi ser till att helheten blir perfekt och att stylingen känns rätt för just dig!

Carina frisör på Salong Guldkammen
Carina
Frisör
Malin frisör på Salong Guldkammen
Malin
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.