Endast godkända seriösa frisörföretag

Malins Hårdesign Nödinge

Lahallsvägen 13, Nödinge

Salonger i närheten av Malins Hårdesign
Frisörsöks salongstips i Nödinge
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Live Session onsdag 28 april
Nästa live session sänds på Frisörföretagarnas Facebook klockan 19.00 den 28 april. Boka in i kalendern redan nu! Ted Gemzell,... Inlägget Live Session onsdag 28 april dök först upp på Frisor.se.
Ted Gemzell uttalar sig i Företagarna
Företagarna.se skriver att pandemin har förändrat vårt sätt att göra affärer, leva och bo. Tidningens expertpanel analyserar vad som blir... Inlägget Ted Gemzell uttalar sig i Företagarna dök först upp på Frisor.se.
Hair Talks-podden – Vinnarna av årets frisörföretag 2020
Salong Tingeling i Skövde kammade hem det ärofyllda priset årets frisörföretag 2020, men vilka är det som döljer sig bakom... Inlägget Hair Talks-podden – Vinnarna av årets frisörföretag 2020 dök först upp på Frisor.se.
Missnöjd kund fick rätt hos ARN
Förra sommaren besökte en kvinna en salong i Växjö. Kvinnan ville toppa håret men menar att frisören klippte ”minst tio... Inlägget Missnöjd kund fick rätt hos ARN dök först upp på Frisor.se.
Var med och tävla i vårens stora barberartävling!
1 KLIPPHUVUD 1 VISION 1 VECKA 1 FOTO Det här är en tävling där kreativiteten sätts på prov – och... Inlägget Var med och tävla i vårens stora barberartävling! dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.