Stora Salongen Hässleholm

c/o Stora salongen Stadshusgatan 10, Hässleholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Stora Salongen
FYN licens logo
Utbud

helene@storasalongen.se
facebook
Instagram

Kvalitet - Trend - Inspiration

Välkommen till Stora Salongens Frisörer och Hudterapeuter. Vi ger dig tips, råd och inspiration på vägen till ett sunt och vackert yttre.

Stora Salongen kombinerar kvalitet och trend med personligt bemötande, hög service och professionellt utförda behandlingar.

Vi jobbar alltid utifrån att kunna leverera ett prisvärt jobb där du som kund ska känna dig nöjd.

Hjärtligt välkomna in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.