HÅROSÅNT Hässleholm

Vattugatan 8, Hässleholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild HÅROSÅNT
Mästarbrev Logo

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–13.00

info@qtime.se
facebook
Behandling Pris
Klippning 375kr
Barnklippning upp till 7 år 270kr
Skäggklippning 200kr
Permanent inkl. klipp och styling 1065kr
Färg, en nyans 638kr
Färg ELUMEN 738kr
Tillkommande färg/nyans 268kr
Slingor 638kr
Slingor folie 738kr
Tillkommande färg/nyans 268kr
Ikammade slingor vid färgning 383kr
Toning 463kr
Toning vid permanent 293kr
Se vår kompletta prislista här

Du hittar oss mitt i stan - vid Stortorget

Vi är professionella frisörer och diplomerade färgexperter. Hos oss får du den bästa hårvården, de senaste trenderna och tillgång till marknadens bästa hårvårdsprodukter. Vi har mästar- eller gesällbrev som frisör som garanterar högsta yrkesskicklighet.

Vi säljer inte klippningar – vi erbjuder frisörlösningar. Hos oss får du vägledning till en frisyr du trivs med och som passar just dig.

Du får råd och tips om hur du trivs med ditt hår varje dag så att din klippning blir värd sitt pris. Vi berättar vilket schampo som passar ditt hår och vilken spray eller gelé din frisyr behöver.

Så köp aldrig mer en klippning – kom till oss och få en frisörlösning.

Varmt välkommen!

Matilda frisör på HÅROSÅNT
Matilda
Frisör

Gesällbrev

Emelie frisör på HÅROSÅNT
Emelie

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.