Stor stämningsbild HÅROSÅNT

Välkommen att boka din tid hos oss
HÅROSÅNT Hässleholm

Vattugatan 8
28131 Hässleholm

Telefon: 0451-10500

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 10.00–13.00

Ett urval av våra priser
Behandling Pris
Klippning 375kr
Barnklippning upp till 7 år 270kr
Skäggklippning 200kr
Permanent inkl. klipp och styling 1065kr
Färg, en nyans 638kr
Färg ELUMEN 738kr
Tillkommande färg/nyans 268kr
Slingor 638kr
Slingor folie 738kr
Tillkommande färg/nyans 268kr
Ikammade slingor vid färgning 383kr
Toning 463kr
Toning vid permanent 293kr
Se vår kompletta prislista här


Vi finns också på:

Du hittar oss mitt i stan - vid Stortorget

Vi är professionella frisörer och diplomerade färgexperter. Hos oss får du den bästa hårvården, de senaste trenderna och tillgång till marknadens bästa hårvårdsprodukter. Vi har mästar- eller gesällbrev som frisör som garanterar högsta yrkesskicklighet.

Vi säljer inte klippningar – vi erbjuder frisörlösningar. Hos oss får du vägledning till en frisyr du trivs med och som passar just dig.

Du får råd och tips om hur du trivs med ditt hår varje dag så att din klippning blir värd sitt pris. Vi berättar vilket schampo som passar ditt hår och vilken spray eller gelé din frisyr behöver.

Så köp aldrig mer en klippning – kom till oss och få en frisörlösning.

Varmt välkommen!