Stor stämningsbild Samsara

Välkommen att boka din tid hos oss
Samsara Falun

Slaggatan 10
79170 Falun

Telefon: 023-12850

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 8.00–17.00
Lördag 10.00–14.00
Övrig tid enligt överenskommelse

”I skuggan av ett olivträd är tanken klarare. Stillheten ger näring åt själen och livskraften återvänder” så kan ett besök på Sam|sara vara…..

Sam|sara är en skönhetssalong i centrala Falun som erbjuder behandlingar från topp till tå. Vi är ett glatt gäng som är utbildade inom hår, hud, fransförlängning, naglar och spa-behandlingar.

LÅT OSS SKAPA DIN HÅRDRÖM

Nytt på salongen är den fantastiska metoden Hairtalk Extensions. Med Hairtalk är du garanterad det mest optimala systemet när det kommer till hårkvalité, fästmetod och skonsamhet.