Samsara Falun

Slaggatan 10, Falun

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Samsara
Utbud

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 8.00–17.00
Lördag 09.00–14.00
Övrig tid enligt överenskommelse

sofia_jobs@hotmail.com
facebook
Instagram

LÅT OSS SKAPA DIN HÅRDRÖM

”I skuggan av ett olivträd är tanken klarare. Stillheten ger näring åt själen och livskraften återvänder” så kan ett besök på Sam|sara vara…..

Sam|sara är en skönhetssalong i centrala Falun som erbjuder behandlingar från topp till tå. Vi är ett glatt gäng som är utbildade inom hår, hud, fransförlängning, naglar och spa-behandlingar.

Nytt på salongen är den fantastiska metoden Hairtalk Extensions. Med Hairtalk är du garanterad det mest optimala systemet när det kommer till hårkvalité, fästmetod och skonsamhet.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.