Hårdesign marie Falun

Slaggatan 6c, Falun

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårdesign marie

Välkommen till Hårdesign Marie, Salongen för alla i familjen. Här klipper vi stora som små, vi klipper Damer och Herrar samt färgar, slingar och permanentar.

Vår frisörduo är erfarna och entusiastiska frisörer som är redo att tillgodose dina önskemål. Vi utför alla typer av hårvårdstjänster och vägleder er gärna genom djungeln av hårvårdsprodukter.

Vi erbjuder också dig som kund att klippa dig till reducerat pris genom vår trainee elev här på salongen.

För oss är det alltid kunden som står i fokus, ni är grunden för vårt företag. För oss är det väldigt viktigt att sätta dig som kund i centrum och förverkliga dina frisyrdrömmar.

Välkommen in!

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.