Hårdesign marie Falun

Slaggatan 6c, Falun

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårdesign marie

Salongen för alla i familjen

Välkommen till Hårdesign Marie. Här klipper vi stora som små, vi klipper Damer och Herrar samt färgar, slingar och permanentar.

Vår frisörduo är erfarna och entusiastiska frisörer som är redo att tillgodose dina önskemål. Vi utför alla typer av hårvårdstjänster och vägleder er gärna genom djungeln av hårvårdsprodukter.

Vi erbjuder också dig som kund att klippa dig till reducerat pris genom vår trainee elev här på salongen.

För oss är det alltid kunden som står i fokus, ni är grunden för vårt företag. För oss är det väldigt viktigt att sätta dig som kund i centrum och förverkliga dina frisyrdrömmar.

Välkommen in!

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.