Stor stämningsbild Hårdesign Marie

Välkommen att boka din tid hos oss
Hårdesign Marie Falun

Slaggatan 6c
79171 Falun

Telefon: 023-23455

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 10.00–18.00

Ett urval av våra priser

Välkommen till Hårdesign Marie, Salongen för alla i familjen. Här klipper vi stora som små, vi klipper Damer och Herrar samt färgar, slingar och permanentar.

Vår frisörduo är erfarna och entusiastiska frisörer som är redo att tillgodose dina önskemål. Vi utför alla typer av hårvårdstjänster och vägleder er gärna genom djungeln av hårvårdsprodukter.

Vi erbjuder också dig som kund att klippa dig till reducerat pris genom vår trainee elev här på salongen.

För oss är det alltid kunden som står i fokus, ni är grunden för vårt företag. För oss är det väldigt viktigt att sätta dig som kund i centrum och förverkliga dina frisyrdrömmar.

Välkommen in!