Stor stämningsbild Hårtuffsen

Välkommen att boka din tid hos oss
Hårtuffsen Falun

Östra Hamngatan 8
79171 Falun

Telefon: 023-15075

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Vardagar 9.00–18.00
Lördagar 10.00–16.00
Söndagar 12.00–16.00

Ett urval av våra priser

Vi finns också på:

Hela familjens frisör

Kvalitet och passion för yrket är vad som driver oss och vårat koncept. Hårtuffsen har funnits med samma ägare sedan 1991 och vi är idag sex erfarna och drivna frisörer som jobbar här. Vi har alla gått utbildning med gesällbrev som krav och har stor kunnighet inom yrket.

Som kund kan du alltid känna dig väl omhändertagen och trygg i våra händer, vi lyssnar på dig och ger dig personlig service.
Eftersom vi älskar vårt yrke är vi alltid fulla med tips och inspiration!

Vi arbetar med färger från CHI som är en ammoniakfri färg och snäll mot håret.
Vi har valt att arbeta med ett flertal märken inom styling för att kunna tillgodose så många som möjligt.