Om Frisörsök
Salonger i närheten
Salonger med Frisörlicens

Hårtuffsen Falun

Östra Hamngatan 8, Falun

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårtuffsen
FYN licens logo

Vardagar 9.00–18.00
Lördagar 10.00–16.00
Söndagar 12.00–16.00

facebook
instagram

Hela familjens frisör

Kvalitet och passion för yrket är vad som driver oss och vårat koncept. Hårtuffsen har funnits med samma ägare sedan 1991 och vi är idag sex erfarna och drivna frisörer som jobbar här. Vi har alla gått utbildning med gesällbrev som krav och har stor kunnighet inom yrket.

Som kund kan du alltid känna dig väl omhändertagen och trygg i våra händer, vi lyssnar på dig och ger dig personlig service.
Eftersom vi älskar vårt yrke är vi alltid fulla med tips och inspiration!

Vi arbetar med färger från CHI som är en ammoniakfri färg och snäll mot håret.
Vi har valt att arbeta med ett flertal märken inom styling för att kunna tillgodose så många som möjligt.

  • , Hårtuffsen
  • , Hårtuffsen
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.