Endast utbildade seriösa frisörer

Stor stämningsbild Salong Piruette
  BOKA ONLINE

031-923626

Flygfältsgatan 23, Torslanda

Måndag–Torsdag 10.00–18.00
Fredag 9.00–16.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag 11.00–16.00

Utbud

info@piruette.se
facebook
Instagram
Se vår kompletta prislista här

Piruette - FRISÖR SKÖNHET SHOP

Piruettes affärsidé är att erbjuda det bredaste utbudet av tjänster och produkter för hår och skönhet till hela familjen. Här kan du som kund hos oss ta en paus i vardagen och sätta guldkant på tillvaron och bli lite extra ompysslad, eller bara droppa förbi på en snabb klippning.

Barn i alla åldrar är varmt välkomna till salongen som erbjuder en mysig lekhörna med underhållning. Det ska vara kul att komma till frisören och därför har vi utformat salongen för att passa alla våra kunder.

Genom att kombinera en lång erfarenhet med att ständigt vara uppdaterad med de senaste trenderna, teknikerna och materialen erbjuder vi dig en helhetsupplevelse som gör dig lite vackrare och gladare. Vi vårdar och stylar med ambition att ta fram det bästa av dig själv.

Öronhåltagning

Vi utför öronhåltagning med Blomdahls certifierade, hudvänliga produkter och har särskild erfarenhet av barn och kan erbjuda dubbel håltagning samtidigt.

Piruettes frisörer tar väl hand om dig!

Koppla av i vår soffa på Salong Piruette

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig proffessionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.