Stor stämningsbild Salong Piruette

Välkommen att boka din tid hos oss
Salong Piruette Torslanda

Flygfältsgatan 23
42337 Torslanda

Telefon: 031-923626

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Torsdag 10.00–18.00
Fredag 9.00–16.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag 11.00–16.00

Ett urval av våra priser
Se vår kompletta prislista här


info@piruette.se

Vi finns också på:

Piruette - FRISÖR SKÖNHET SHOP

Piruettes affärsidé är att erbjuda det bredaste utbudet av tjänster och produkter för hår och skönhet till hela familjen. Här kan du som kund hos oss ta en paus i vardagen och sätta guldkant på tillvaron och bli lite extra ompysslad, eller bara droppa förbi på en snabb klippning.

Barn i alla åldrar är varmt välkomna till salongen som erbjuder en mysig lekhörna med underhållning. Det ska vara kul att komma till frisören och därför har vi utformat salongen för att passa alla våra kunder.

Genom att kombinera en lång erfarenhet med att ständigt vara uppdaterad med de senaste trenderna, teknikerna och materialen erbjuder vi dig en helhetsupplevelse som gör dig lite vackrare och gladare. Vi vårdar och stylar med ambition att ta fram det bästa av dig själv.

Öronhåltagning

Vi utför öronhåltagning med Blomdahls certifierade, hudvänliga produkter och har särskild erfarenhet av barn och kan erbjuda dubbel håltagning samtidigt.

Piruettes frisörer tar väl hand om dig!

Koppla av i vår soffa på Salong Piruette