Om Frisörsök
Salonger med Frisörlicens
Endast utbildade seriösa frisörer

Klipperian Herr och Dam AB Torslanda

Torslanda torg 1, Torslanda

Frisörsöks salongstips i Torslanda
Några förslag du kanske gillar
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Hair Talks-podden med Stefan Gustavsson och Aziz Laarif
Mindre kemikalier, mer näthandel och utbildning via länk är bara några av effekterna av den rådande situationen. Men hur ser man egentligen på krisen från leverantörssidan och vilken hjälp kan du som frisör få från din leverantör? I del två av ”Så klarar vi krisen” träffar vi Stefan Gustavsson från L’Oréal och Aziz Laarif från Kraft Group som delar med…
Live Session från Balayage Me
I kvällens Live Session befinner vi oss hos Sveriges balayagedrottning Marielle Ecklund i Uppsala på Balayage Me. Häng med och låt dig inspireras!    Inlägget Live Session från Balayage Me dök först upp på Frisor.se.
Rapunzel rekryterar vd från H&M
Den 20 april tillträdde Jenny Hansell som vd på löshårsföretaget Rapunzel of Sweden, tidigare Business Development Manager inom H&M-gruppen som bland annat lanserade Afound. Jenny Hansell har lång erfarenhet inom både försäljning och marknadsföring med mycket god kompetens inom digital transformation och utveckling, varumärkesbyggnad och e-handel på olika plattformar. De senaste åren har Jenny Hansell bland annat arbetat inom H&M…
Lockarnas drottning
Hårstylisten Sainabou Chune har blivit svenska artister som Seinabo Seys och Sabina Ddumbas go to-hårstylist när det är dags för plåtningar eller galor, hon har stylat modevisningar och till och med tagit fram en egen produktlinje för lockigt hår. Sainabou Chune visste tidigt att hon ville jobba med hår, och sökte till frisörlinjen på gymnasiet. Under studierna på St Eriks…
Upprop för enskilda firmor – namninsamling
Vill man få sin röst hörd kan man göra som Helena Jansson Danielsson gjort genom att starta en namninsamling för att stå upp för enskilda näringsidkare som har det tufft i coronatider. Läs mer och skriv under och här. Inlägget Upprop för enskilda firmor – namninsamling dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.