Endast utbildade seriösa frisörer

Salong Ahlviken Bromma

Tranebergs strand 21, Bromma

Salonger i närheten av Salong Ahlviken
Frisörsöks salongstips i Bromma
Annons


Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

FRISÖR

JUST NU FRÅN FRISÖR.SE

INSPIRATION OCH KUNSKAP FÖR FRISÖRER
Dorion Karlsson vittnar om håravfall i samband med covid-19
P4 Västernorrland rapporterar om Dorion Karlsson från Sundsvall som länge har vittnat om kunder som tappar sitt hår i samband... Inlägget Dorion Karlsson vittnar om håravfall i samband med covid-19 dök först upp på Frisor.se.
Han tog hem titeln Årets Frisör 2020Han tog hem titeln Årets Frisör 2020
Årets Frisör 2020 är Alireza Mousavi från salong Quomodo i Göteborg. Juryns motivering: ”Med perfektion och elegans uttrycker vinnaren ett... Inlägget Han tog hem titeln Årets Frisör 2020 dök först upp på Frisor.se.
Hair Talks-podden – Daniel Odéhn från Baldacci
Daniel från leverantörsföretaget Baldacci kommer förbi studion för att ge sin syn på branschen. Hur ser han på den aktuella... Inlägget Hair Talks-podden – Daniel Odéhn från Baldacci dök först upp på Frisor.se.
Livesändning nu på torsdag
På torsdag kl 19.00 på Frisörföretagarnas Facebooksida har vi en livesändning med Frisörföretagarnas vd, Ted Gemzell, Frisörföretagarnas marknadschef, Wiveka Gillow... Inlägget Livesändning nu på torsdag dök först upp på Frisor.se.
Ny tidning ute nu
Nu är årets första nummer av tidningen FRISÖR äntligen här. Du vet väl att du även kan läsa tidningen HÄR? Inlägget Ny tidning ute nu dök först upp på Frisor.se.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.