Salong Weiss Bromma

Höglandstorget 5, Bromma

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Salong Weiss
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00

Boka tid gör du genom våra receptionister som även står till tjänst med produktinformation och försäljning.

info@salongweiss.se
facebook
Instagram

Välkomna till anrika salong Weiss på Höglandstorget och Alvikstorg

Salong Weiss etablerades på Höglandstorget i Bromma redan 1928, filialen på Alvikstorg invigdes 1998. Sedan dess har vår kunskap och service utvecklats till något som vi är mycket stolta över.

Med höga krav, frisörer med gesällbrev och mästarbrev, kan vi erbjuda dig professionell hårvård.
Vi är ett frisörteam i ständig utveckling och kan därmed erbjuda dig nya idéer och det senaste inom stil, form och färg.

Välkommen att ringa oss för tidsbokning!

  • , Salong Weiss
  • , Salong Weiss
Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.