×

Ruddy Girault Ängelholm

Åsbogatan 21, Ängelholm

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Ruddy Girault
FYN licens logo
Utbud

0431-17577
ruddysax@hotmail.com Facebook Twitter Instagram Linkedin
Se vår onlinebokning för aktuella priser

En härlig fransman i Ängelholm

Här möter Du en glad fransman med härliga ärliga konversationer. Vill du njuta en stund i en positiv atmosfär, och låta mina händer göra något super fint med ditt hår, då har du hittat rätt!

Det finns även en App till salongen!! Den heter Ruddy Girault. Registrera dig under erbjudande för att få massor av erbjudanden!

Ruddy Girault frisör på Ruddy Girault
Ruddy Girault
Frisör
Frida frisör på Ruddy Girault
Frida
Frisör

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av Ruddy Girault

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.