Peggis Barbershop Norrköping

Garvaregatan 10, Norrköping

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Peggis Barbershop

Måndag–Torsdag 9.00–18.00
Fredag 9.00–17.00

Helger Stängt.
Undantag vid överenskommelse,
ta kontakt med oss för förfrågan.

facebook Instagram

Personligt professionellt och hemtrevligt!

Sedan 1981 har Peggis Barbershop drivits av systrarna Peggi och Sofi, som redan sedan barnsben haft en vision om att öppna en egen salong. Beläget i anslutning till industrilandskapet i hjärtat av Norrköping hittar du idag salongen, med en kundkrets som innefattar människor i alla åldrar och av alla olika karaktär.

Vår främsta ambition är alltid att göra dig som kund maximalt nöjd med hjälp av vår höga profession och goda service. Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste hårtrenderna och teknikerna, och använder oss endast av produkter vi anser är fullt representabla till att kunna ge våra kunder den optimala känslan och slutresultatet. Att du ska känna ett personligt bemötande och en hemtrevlig stämning på salongen är av största prioritet för oss. Vi strävar efter våra kunders fulla förtroende för att tillsammans kunna skapa ett hår som kompletterar dig som person och får ditt yttre att stråla!

Vi erbjuder behandlingar såsom klippning, färg, uppsättning, styling, extensions, permanent, peruk etc. Se salongsmeny för vidare information.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.