På Håret LIWE AB Finspång

Kalkugnsvägen 4, Finspång

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild På Håret LIWE AB
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 9.00–18.00
Lördag 9.00–14.00
Söndag Stängt

info@paharet.se facebook Instagram

FINSPÅNGS STÖRSTA SKÖNHETSSALONG

Ja, vi är inte bara en frisörsalong utan erbjuder tjänster och produkter som omfattar hela dig. Vi kan stoltsera med hårvård, hudvård, make up, massage, manikyr och pedikyr.

Hos På Håret värnar vi om kunden i form av kvalitet och väl tilltagen tid för behandlingen. Du som kund skall kunna varva ner och känna att vi tar oss tid för just Dig. Vi satsar på kvalitet och utbildar oss kontinuerligt både i Sverige och utomlands.

Vi vill att Du ska få en viss ”spa-känsla” hos oss.

Välkomna in till oss!

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.

Fler salonger i närheten av På Håret LIWE AB

Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.