Hårfint i Finspång Finspång

Jonas Wenströms väg 2, Finspång

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårfint i Finspång
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 09.00–18.00
Lördag 09.00-14.00
Söndag stängt

facebook

We love to make you LOOK BEAUTIFUL!

Behöver du råd om produkter eller en frisyr som passar just dig?
Kom gärna in för en konsultation eller boka din tid online.

Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vid ditt besök inleder vi behandlingen med en gedigen konsultation för att kunna möta dina behov. Oavsett om du har lockigt hår, tjockt hår, fint hår eller rakt hår. Vi hjälper dig att hitta din personliga stil och sedan vårda den. Vi välkomnar dig att utmana vår kompetens.

För oss är kunskap och kreativitet självklart. Likaså att sätta en personlig stil, eller att komma med nya utmanande förslag och idéer till den som vill pröva något nytt. Vårt mål är att tillsammans med våra kunder skapa en plats som man njuter av att besöka, och alltid ser fram emot att komma tillbaka till.

Anneli och Siri på Hårfint i salong Finspång

Hårfint i Finspång drivs av Anneli Pettersson med passion och ambition att erbjuda det absolut bästa inom hårvård. Denna glöd delas av Siri Remning, vilket skapar en glädje och värme som speglar av sig i salongen och inte minst märks av våra kunder.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.