Hårfint i Finspång Finspång

Jonas Wenströms väg 2, Finspång

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Hårfint i Finspång
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Måndag–Fredag 09.00–18.00
Lördag 09.00-14.00
Söndag stängt

facebook

We love to make you LOOK BEAUTIFUL!

Behöver du råd om produkter eller en frisyr som passar just dig?
Kom gärna in för en konsultation eller boka din tid online.

Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vid ditt besök inleder vi behandlingen med en gedigen konsultation för att kunna möta dina behov. Oavsett om du har lockigt hår, tjockt hår, fint hår eller rakt hår. Vi hjälper dig att hitta din personliga stil och sedan vårda den. Vi välkomnar dig att utmana vår kompetens.

För oss är kunskap och kreativitet självklart. Likaså att sätta en personlig stil, eller att komma med nya utmanande förslag och idéer till den som vill pröva något nytt. Vårt mål är att tillsammans med våra kunder skapa en plats som man njuter av att besöka, och alltid ser fram emot att komma tillbaka till.

Anneli och Siri på Hårfint i salong Finspång

Hårfint i Finspång drivs av Anneli Pettersson med passion och ambition att erbjuda det absolut bästa inom hårvård. Denna glöd delas av Siri Remning, vilket skapar en glädje och värme som speglar av sig i salongen och inte minst märks av våra kunder.

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.