No19 Alingsås

Kungsgatan 19, Alingsås

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild No19
FYN licens logo Mästarbrev Logo
Utbud

Receptionen har öppet:
Måndag–fredag 9.30-18.00
Lördag 10.00–14.00
Söndag stängt
Vi har även bokningsbara tider utöver ordinarie öppettider.

info@no19.se Instagram facebook

Från topp till tå, morgon till kväll

Vi på No19 tar hand om dig och din kropp från topp till tå genom att erbjuda det senaste inom hårvård, massage och hudvård. Alla våra behandlingar utförs av engagerad och välutbildad personal som brinner för sin uppgift- att ta hand om just dig och ditt välbefinnande. Våra frisörer har frisörlicens vilket innebär godkänt delprov, gesällbrev samt även några som har mästarbrev. I vårt shamponeringsrum får du en skön upplevelse i våra massagestolar.

I kombination med våra generösa öppettider gör att vi är tillgängliga från tidig morgon till sen kväll samt helger. Vissa dagar öppnar vi kl 7.00 och vissa dagar stänger vi kl 20.00.

Under din vistelse hos oss bjuder vi på kaffe, caffe latte, cappucino, varm choklad eller te. Givetvis har vi ett brett utbud av tidningar och magasin att koppla av med.

Välkomna!

 

 

 • , No19
 • , No19
 • , No19
 • , No19
 • , No19
 • , No19
 • , No19
 • , No19
 • , No19
 • , No19
 • , No19
 • , No19
Josefine L frisör på No19
Josefine L
Frisör/Makeup

Innehar Gesäll & Mästarbrev

Caroline D frisör på No19
Caroline D
Frisör/Makeup

Innehar Gesäll & Mästarbrev

Cecilia M frisör på No19
Cecilia M
Frisör

Gesällbrev

Marie Leo A frisör på No19
Marie Leo A
Massageterapeut
Elin S frisör på No19
Elin S
Frisör

Gesällbrev

Wilma frisör på No19
Wilma
Frisör

Gesällbrev

Moa H frisör på No19
Moa H
Frisör Trainee

Delprov

Elvira frisör på No19
Elvira
Frisör trainee

Delprov

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.