Nikita Hair Mall of Scandinavia Solna

Råsta strandväg 19A, Solna

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Nikita Hair Mall of Scandinavia
FYN licens logo

Måndag–Söndag 10.00–20.00

martina.major@nikitahair.se
facebook
Instagram
Exempel på priser
Klippning (avancerad) 629:-
Klippning 2 (rekommenderas dam) 519:-
Klippning 3 (rekommenderas herr) 489:-
Klippning barn 1–3 år 199:-
Klippning barn 4–11 år 289:-
Klippning ungdom 12–16 år 406:-
Se vår kompletta prislista här

- a great feeling

Välkommen till Nikita Hair i Mall of Scandinavia! Vi är experter på vårt område och ger dig goda råd om ditt hår!
Vårt mål är att ge dig en frisörbehandling som är skräddarsydd för dig och just ditt hår, så att du får en hållbar frisyr.

Vi är experter på vårt område och ger dig goda råd om ditt hår! I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och vi står varje dag redo med sax och kam för att ge dig ”a great feeling”.

Tillsammans med sina många duktiga medarbetare har Norges okrönta frisördrottning lyckats att bygga framgångsrika frisörer i Norge och Sverige. Genom starkt kundfokus, högutbildade frisörer och en stark företagskultur där vi tar ansvar för att göra varandra bättre har vi skapat Historiens Största Äventyr inom Hår och Skönhet.

Välkommen till oss

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av Frisörföretagarna, som är bransch- och arbetsgivarorganisation. I Frisörsök finner du alla anslutna salonger som uppfyller deras medlemskrav på gesällbrev och seriöst företagande. En frisörs utbildning sammanfattas på Frisörlicensen. Det ska vara tryggt att välja frisör!

Visste du att:

De flesta EU länder kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong. I Sverige får vem som helst kalla sig frisör med dagens regler.

För att bli behörig frisör krävs det i snitt 3 års utbildning och minst 3000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga Gesällprov för att få Gesällbrevet som yrkesbevis.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna innehar Gesällbrev, godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister.

Med 5000 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare det största frisörnätverket som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.