Nikita Hair Mall of Scandinavia Solna

Råsta strandväg 19A, Solna

Endast utbildade seriösa frisörer
Stor stämningsbild Nikita Hair Mall of Scandinavia
FYN licens logo

Måndag–Söndag 10.00–20.00

martina.major@nikitahair.se facebook Instagram
Exempel på priser
Klippning (avancerad) 629:-
Klippning 2 (rekommenderas dam) 519:-
Klippning 3 (rekommenderas herr) 489:-
Klippning barn 1–3 år 199:-
Klippning barn 4–11 år 289:-
Klippning ungdom 12–16 år 406:-
Se vår kompletta prislista här

- a great feeling

Välkommen till Nikita Hair i Mall of Scandinavia! Vi är experter på vårt område och ger dig goda råd om ditt hår!
Vårt mål är att ge dig en frisörbehandling som är skräddarsydd för dig och just ditt hår, så att du får en hållbar frisyr.

Vi är experter på vårt område och ger dig goda råd om ditt hår! I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och vi står varje dag redo med sax och kam för att ge dig ”a great feeling”.

Tillsammans med sina många duktiga medarbetare har Norges okrönta frisördrottning lyckats att bygga framgångsrika frisörer i Norge och Sverige. Genom starkt kundfokus, högutbildade frisörer och en stark företagskultur där vi tar ansvar för att göra varandra bättre har vi skapat Historiens Största Äventyr inom Hår och Skönhet.

Välkommen till oss

Vi använder

Boka alltid en behörig frisör. I frisörsök hittar du dem.
Logo Frisörsföretagarna fågel i cirkel

Bra frisörer ger dig professionell hårvård

Frisörsök är en tjänst av bransch- och arbetsgivarorganisationen  Frisörföretagarna. Hos Frisörsök hittar du alla anslutna salonger som uppfyller organisationens medlemskrav på yrkesbevis och seriöst företagande.

Alla salonger i Frisörsök är godkända av Frisörföretagarna. Frisörerna som finns här innehar godkänd F-skattsedel och ett godkänt kassaregister. På frisörens personliga licens kan du se vilken behörighet den har.

Med 4500 medlemmar är Sveriges Frisörföretagare landets största frisörnätverk som arbetar för en seriös och hållbar frisörbransch gentemot politiker och beslutsfattare.

Det ska vara tryggt att välja frisör.

Visste du att:

För att bli behörig frisör krävs det i snitt tre års utbildning och minst 2000 dokumenterade arbetstimmar innan du kan avlägga gesällprov för att få gesällbrevet som yrkesbevis. I Sverige finns det idag inga krav eller kontroller på den som utövar frisöryrket, till skillnad från många EU-länder som kräver någon form av licens, utbildningsbevis eller tillstånd för att driva en salong.

År 2016 tog därför Frisörernas Yrkesnämnd fram en svensk licens med målsättningen att uppnå krav på licens för att få kalla sig frisör, ett arbete som fortfarande pågår. Frisörlicensen är en kvalitetsgaranti som intygar utbildning, behörighet och seriositet. Detta för att du som kund ska känna dig trygg när du klipper eller färgar ditt hår. Fråga om din frisör har licens.