Stor stämningsbild Nikita Hair Mall of Scandinavia

Välkommen att boka din tid hos oss
Nikita Hair Mall of Scandinavia Solna

Stärntorget 2
16979 Solna

Telefon: 08-51836810

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Söndag 10.00–20.00

Ett urval av våra priser
Exempel på priser
Klippning (avancerad) 629:-
Klippning 2 (rekommenderas dam) 519:-
Klippning 3 (rekommenderas herr) 489:-
Klippning barn 1–3 år 199:-
Klippning barn 4–11 år 289:-
Klippning ungdom 12–16 år 406:-
Se vår kompletta prislista här

Nikita Hair Mall of Scandinavia

Välkommen till Nikita Hair i Mall of Scandinavia! Vi är experter på vårt område och ger dig goda råd om ditt hår!
Vårt mål är att ge dig en frisörbehandling som är skräddarsydd för dig och just ditt hår, så att du får en hållbar frisyr.

Vi är experter på vårt område och ger dig goda råd om ditt hår! I över 30 år har våra duktiga frisörer haft flera miljoner kundbesök och vi står varje dag redo med sax och kam för att ge dig ”a great feeling”.

Tillsammans med sina många duktiga medarbetare har Norges okrönta frisördrottning lyckats att bygga framgångsrika frisörer i Norge och Sverige. Genom starkt kundfokus, högutbildade frisörer och en stark företagskultur där vi tar ansvar för att göra varandra bättre har vi skapat Historiens Största Äventyr inom Hår och Skönhet.

Välkommen till oss