Stor stämningsbild Intermezzo Frisör & Shop

Intermezzo Frisör & Shop

Telefon: 0480-81369

Ståthållaregatan 39
39245 Kalmar
Kalmar Länssjukhus

  Boka tid nu

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Tidsbeställning och Drop-in i mån av tid.
Måndag–Fredag 9.00–18.00

Ett urval av våra priser

Välkommen till Intermezzo Kalmar

Intermezzos Kalmarsalong går i samma anda som de övriga. Den största skillnaden är att denna salong är belägen på sjukhuset och i själva verket är två salonger. Självklart erbjuder vi allt som vi gör på de övriga salongerna och du behöver inte vara besökare på sjukhuset för att komma hit.

Peruker
Här har vi även ett stort utbud av peruker i vår peruksalong och vi hjälper dig att prova ut en peruk som passar just dig.

Salongen är bra för dig som av någon anledning vill ha privat utrymme under besöket. Om du någon gång behöver besöka sjukhuset kan du passa på att bli en av våra många återkommande kunder.

Varmt välkommen in till oss!

Yvonne frisör på Intermezzo Frisör & Shop
Yvonne
Salongsansvarig
Louise frisör på Intermezzo Frisör & Shop
Louise
Frisör