Stor stämningsbild Hufvudsaken Drop In

Hufvudsaken Drop In

Telefon: Endast Drop In

Nygatan 47
93131 Skellefteå
Vintergatan Köpcentrum

På denna salong kan du boka tid hos frisörer med frisörlicens. I Sverige kan vem som helst kalla sig frisör utan att ha någon utbildning. En frisörlicens har tagits fram för att reglera branschen och den bygger på branschens yrkesprov -del & gesällprov. Här kan du läsa mer om vad licensen innebär.

Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd enligt de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Läs mer på mästarregistret

På denna salong kan du lösa in Frisörsföretagarnas presentkort hos en behörig frisör. Här kan du läsa mer om Frisörföretagarnas presentkort

Måndag–Fredag 10.00–18.00
Lördag 10.00–16.00
Söndag Stängt

Ett urval av våra priser

Drop In by Hufvudsaken

Glömt boka tid eller behöver du en quick-fix nu? Lugn, vi hjälper dig här på vår Drop-in.

Vill du hellre boka din tid gör du det enklast på Salong Hufvudsaken.

Vi är en av Skellefteås populäraste och äldsta frisörsalonger och erbjuder även makeup, rådgivning och försäljning av produkter. Vi tar hand om dig som kund med ordentlig konsultation innan påbörjad behandling för att skapa ett resultat som både kund och frisör är stolt över.

Eftersom vi är så många kan vi göra väldigt mycket för våra kunder, t.ex. ordna tjejkvällar, möhippor, födelsedagar, företagsgrupper. Vi fixar det mesta!

bluestore